luni, 8 decembrie 2008

Spune-mi ce cana ai ca sa-ti spun...

Ma fascineaza canile din care beau oamenii cafea sau ceai. Fiecare isi alege o cana care sa spuna ceva despre el sau sa-i aminteasca despre un loc, o fiinta, o intamplare.
Eu am doua. Cana de la birou e rosie, cu fluturi albi. Nu conteaza ca a fost cadou promotional de la o marca de cafea, am ales-o pentru ea insasi. Acasa am aceasta cana, pe care o cheama Big Hug for Mummy pe care am primit-o de la fiica mea. Imi place de mor. Ma emotioneaza de cate ori imi beau cafeaua din ea, ma incalzeste si-mi da o stare de bine pentru ca-mi aminteste de singurul succes, cea mai importanta realizare a mea - copilul.
Cana ta cum e ? N-am vazut nici o cana mai altfel la tine. Seturi, multe la fel, cate doua, cate sase...
Cum ar trebui sa fie o cana pentru tine? Sa vedem...
Ar trebui sa fie subtire, dintr-un material cald (lut, lemn), sa fie supla, cu o silueta eleganta si curbe perfecte si neaparat, dar neaparat! cu buza rasfranta si gura larga...
Ce culoare? Asta nu e o problema. Chiar daca va fi cana ta, eu am sa ti-o daruiesc si as vrea ca de cate ori o duci la gura sa simti ca poti sa sorbi un strop din mine, ca poti sa ma gusti... As vrea sa-ti aminteasca de mine.
Deci, va fi rosie.
Nu stiu daca cineva a creat acest obiect, dar am pornit in cautarea lui.
A venit momentul sa ai cana ta.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cate tradari incap in sufletul unei femei ?

B85CSP spunea...

La cate este impinsa. Relatia este cauza-efect.
Cateodata "tradezi" ca sa te salvezi...