marți, 9 decembrie 2008

Libertango

Liber sa alegi pasul, partenerul, ringul, ora ...
Intre Nimic si Iad, Tango!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Cum ti-ar placea sa fii iubita ? Intre nimic si iad, ce ai alege ? Intre nimic si pasiune finita ? Intre strigat si lacrima ?

B85CSP spunea...

Am ales deja...:)
Totul.

Anonim spunea...

Te invidiez. Eu nu pot alege. Intre iubire neconditionata, fara reala comunicare intelectuala si o afectiune moderata cu o intensa comunicare intelectuala, sufletul imi e o hartie cu un singur cuvant. Iubesc. Iubesc sfasiat. Doua entitati. Si mi-e cu atat mai greu, cu cat iubesc mai intens. De aceea sunt anonim.Ti se pare imposibil ?

B85CSP spunea...

Nimic nu e imposibil. Nu iubim pe cine vrem, pe cine ne iubeste, pe cine ne merita...
Comunicarea e importanta, trebuie sa duca la cunoastere.
Doua entitati din doua lumi - poate fi funny sa migrezi de colo-colo: ai invata ceva despre tine, cate fete poti sa ai, cu care te simti mai TU...
Zic si eu, daca tot m-ai intrebat:)

Anonim spunea...

Mda... De patru ani asta fac, migrez si am obosit. Nu de fetele mele, ci de suferinta de a primi pe bucati ceea ce eu daruiesc dintr-o singura sursa. Ba da, iubim pe cine vrem, dar rareori pe cine ne-ar merita. Iar comunicarea... Ce te faci cand vine pe de-o parte pe cale pasionala pe de alta intelectuala ? Si cand esti obosit de balansul asta care-ti erodeaza bucuriile ? Da, poate te intreb pe tine, sau pe mine... Sau poate imi place sa comunic... :)

B85CSP spunea...

Sunt fericita sa vorbim. Te astept oricand aici sau pe mail/mes. Gasesti ID-ul meu la profil.