marți, 10 august 2010

Sa fie clar!

Eu dacă vreau să tac, tac. Dacă vreu să-mi ţin telefoanele închise, mi le ţin. Dacă nu vă caut, înseamnă că sunt bine-mersi ceea ce vă doresc şi vouă. Dacă vă supăraţi, vă priveşte. N-am explicaţii pentru atitudinea mea şi nici nu am de ce să le dau. Nu am obligaţii faţă de nimeni. Mai am unele datorii. Şi îndatoriri. Dar şi dacă mă bâzâiţi toată-ziua-bună-ziua ca să mă obrăzaţi sau să mă luaţi peste picior cum că vai, nu mai puteţi de grija mea, nu obţineţi decât reacţii adverse. Cine mi-e prieten acum mă lasă în pace şi nu se supără dacă nu-i răspund la telefon. De fapt, cine mi-e prieten ar trebui să ştie toate astea despre mine.

7 comentarii:

Herta Lucescu spunea...

Asa-i, pacat ca nu prea exista prieteni.

B85CSP spunea...

@Herta
Buna. Cu tine vorbesc. Aici. Niciunul dintre cei care ma suna nu e aici. Prietenii adica...

Herta Lucescu spunea...

Atunci ma bucur ca ma consider prietena unei singure persoane. E foarte greu sa ai mai mult de 5 prieteni adevarati intr-o viata. :) Pe ceilalti nu ii pot numi prieteni, sunt doar cunostinte care vor sa profite de mine si carora nu le prea merge cu mine!:)

Liviu Vacariu spunea...

Uneori cind un om vrea sa taca el vrea de fapt sa vorbeasca doar cu sine insusi. Sa-si spuna, as vrea sa stau putin de vorba cu mine insumi, asa intre doi ochi. Pentru ca noi doi, Eu si cu mine, avem ceva de rezolvat.
Eu nu le-as spune prietenilor ca vreau sa tac, nu le-as spune ca nu vreau sa le vorbesc. Le-as spune ca vreau sa am putina liniste pentru ca am ceva important sa-mi spun si pentru asta doi ochi sint suficienti. Le-as mai da o sansa. Mi-as mai da o sansa.

Ionouka spunea...

Cu mine poti sa taci oricind ai chef, oricit. Inteleg. CAm fost intotdeauna genul care prefera sa asculte o tacere sincera.

B85CSP spunea...

@Liviu
Nu ma plictisesc de mine si cu mine. Am mereu ce sa-mi spun, ce sa ma intreb, uneori imi si raspund.
Plus ca nu sunt nevoita sa fac o dare de seama despre ce mai fac si ce-am mai facut si ce mai am de gand sa fac. Daca as sti ca-i lipsesc cuiva cu adevarat, as mai zice. Dar nu stiu de ce am asa, o intuitie ca sa nu zic feeling, ca sunt doar curiozitate, conveniente si politeturi de care ma pot lipsi.

B85CSP spunea...

@Ionouka
Chiar asa, tacerea mea e sincera, dar cine mai apreciaza sinceritatea in ziua de azi... Poate doar fiintele nobile ca tine, Printesa :)