vineri, 19 martie 2010

Luuume, luuuume!

Caut job şi avocat de divorţuri!

Am un certificat de calificare în nobila meserie de mecanic motoare cu combustie internă, obţinut după terminarea unui liceu teoretic la clasa de matematică fizică :)) căci ciudăţeniile învăţământului - pardon! reforma - datează cu mult înainte de era noastră. Învăţam teoretic informatică (fără calculatoare căci pe vremea aia nu existau pc-uri) iar la orele de practică mergeam la film iarna şi la cules de porumb, roşii şi altele când vremea permitea. Mai am un atestat cum că stăpânesc domeniul administrativ/secretariat cu subdomeniile sale steno-dactilo-telex. Asta la capitolul hârtii. Ce ştiu să fac? Multe. Mă pricep la calculator cât să operez cu texte, cifre, imagini, baze de date, internet, fac cafea pe toate gusturile, ştiu să ţin evidenţe, registre, să vorbesc frumos, ştiu să gătesc bine, rapid şi eficient, fac şi păstrez curăţenie, mă descurc cu copiii şi cu persoanele în vârstă (sunt în curs de a deveni psiholog cu acte în regulă, deşi am făcut psihoterapie cu succes cu apropiaţii, la modul amator dar cu succes), conduc bine doar autoturisme deocamdată (mă bate gândul să-mi mai adaug nişte litere pe permisul auto).
Ah, şi ar mai fi ceva. Dacă interlocutorul se întâmplă să fie vorbitor de engleză sau franceză, dinspre partea mea avem şanse să ne înţelegem.
Vreau doar atât: job-ul să fie civilizat şi să merite deranjul iar avocatul să fie eficient. Adică ieftin şi rapid.

5 comentarii:

Vocea-de-departe spunea...

Ti-am trimis un mail cu numele avocatei Ciorea. Am uitat sa precizez ca e de la Vocea-de-departe, poate numele meu scris acolo nu ti-e familiar. :)

B85CSP spunea...

Mulţumesc pentru ajutor şi înţelegere :)

Vocea-de-departe spunea...

No pb, e trist că se măreşte clubul ăsta, al femeilor divorţate , dar cum cunosc mult prea bine motivaţia, e mai bine aşa. Curaj şi succes !

Anonim spunea...

... original cv-ul tau ! Succes! O zi frumoasa! -:)

B85CSP spunea...

Mulţumesc, Melissa. Am nevoie.
Cât despre cv să ştii că mi-a fost greu să mă laud. Deh, nu prea ştiu să (mă) vând...
Şi mai am o calitate: sunt modestă. La vremurile pe care le trăim nici nu ştiu dacă o fi chiar o calitate...