vineri, 2 ianuarie 2009

21 de ani...


La multi ani, draga mamei!
Astazi s-au implinit 21 de ani de cand ai venit pe aceasta lume in care eu te-am adus. Am trecut amandoua dintr-o categorie in alta. Faptul ca ti-am dat viata a fost pentru mine cea mai mare provocare pe care mi-a facut-o destinul dar si supremul succes si implinirea vietii mele. Succesele tale sunt realizarile mele, am vegheat somnul tau de bebelus, pasii mici si sovaielnici printre obiectele din casa sau printre oameni, mai tarziu, la gradinita, la scoala. Am trecut prin multe... Din punct de vedere legal, am fost singure sapte ani din cei 21 ai tai, din cei 44 ai mei... Practic, am fost singure toti acesti 21 de ani.
Iti amintesti? Au fost ani in care am trait tot - veselia, teama, bucuria, belsugul, calatoriile, venirea catelului in viata noastra, venirea sotului meu in viata noastra...
De cand te-am simtit in pantecele meu am stiut ca voi face echipa cu fiinta aceasta care se va desprinde din mine intr-o zi. Si asa s-a dovedit a fi pana azi...
Mereu m-am gandit ca esti copilul meu si numai al meu... Nu te-am impartit cu nimeni niciodata, de aceea am preluat grijile si responsabilitatile, iar ceea ce esti azi mi se datoreaza in totalitate.
Esti un om integru, responsabil, muncitor, un camarad de incredere, un prieten de nadejde. Viata ar trebui sa fie darnica cu tine. Norocul ar fi drept sa-ti fie partener pe drumul vietii!
Iti doresc sa fii fericita si sa ai intelepciunea sa alegi la rascruci drumul care sa duca unde ti-ai dorit!
La multi ani, draga mamei!

2 comentarii:

Anonim spunea...

N-o cunosc pe fiica ta, dar ii doresc tot binele din lume si multi ani fericiti. Cu un amendament pe care tot il repet tuturor mamelor din lume: nu ti se datoreaza in totalitate ce este ea si succesele ei sunt ale ei. Ceea ce a devenit ii apartine. E munca ei, sunt succesele ei. Tu ai contribuit doar.

B85CSP spunea...

Multumesc!:)
Multi ani fericiti si tie!