sâmbătă, 10 aprilie 2010

Am iubit...

...pasional, patimaş, epistolar, periculos, naiv, platonic, cu disperare, în taină, în joacă, la distanţă, paranormal, romanţios, stupid, matrimonial, pasional, sincer, corect, unic, atent, adulterin, pervers, onest, interzis, pe viaţă şi pe moarte, împotriva tuturor, nebuneşte, prosteşte...
...aş mai iubi şi astăzi de nu mi s-ar fi urât cumva...

7 comentarii:

Vocea-de-departe spunea...

Suntem făcuţi pentru asta. Nu poţi exista împlinit fără. Nu scapi fără. Nu eşti întreg sau întreagă fără. La nicio vârstă.

madibusoi spunea...

ar fi bine să mai iubim şi fără regrete...

B85CSP spunea...

@Vocea-de-departe
Chiar sunt curioasă ce-ar mai putea sa-mi spună iubirea nou să mă ademenească din nou... Şi, mai ales, să mă convingă...

B85CSP spunea...

@Mădălina
Ar fi bine să mai pot, ar fi bine să mai cred, ar fi bine să uit...

Vocea-de-departe spunea...

Nici nu ştii câte are de spus. Şi mai ales cum... Întotdeauna, e doar o problemă de timp.

Liviu Vacariu spunea...

Reducind totul la esenta, eu stiu un singur fel de a iubi. Iubim asa cum sintem. Dupa mine, enumeratia pe care ai facut-o arata, inainte de toate, felul tau de-a fi.
La intrebarea ce ar putea sa-ti spuna nou iubirea ca sa te ademeneasca din nou, raspunsul ar putea sa se gaseasca in descoperirea unui lucru nou despre tine.

Si pentru ca am un simt extraordinar pentru lucrurile absolut evidente, am remarcat ca ai folosit de doua ori cuvintul pasional. Nu gasesc ca este o simpla scapare, nu exista asa ceva.
Uitindu-ma si mai atent la enumerare daca ar fi sa o substitui cu un singur cuvint, cuvintul acela ar fi scorpionic.

Si mai iubim cumva. Iubim asa cum am vrea sa fim iubiti.

B85CSP spunea...

@Liviu Vacariu
Pasional, da. Sa fie clar. Poate de aici mi se trag toate. Am iubit prea si foarte. Scorpionic, da. Si nu-mi pare rau. (Marca zodiei in care m-am nascut e unul din putinele daturi care ma multumesc).
Si da, chiar ai un simt aparte pentru lucruri evidente (si simple) cum ar fi acela ca nu mai vreau sa iubesc, vreau sa fiu iubita si... mai vedem.